ALTRES TALLERS

ACTIVITATS 2016

"FEM CRÉIXER EL PETIT ARTISTA" un taller infantil a l'aire lliure organitzat per l'Ajuntament de Banyoles, Oficina de Turisme de l'Estany.


“Fem créixer el petit artista”, un taller infantil a l’aire lliure a càrrec de l’artista local Gonzalo Tabuenca. Ell mateix ha explicat que els nens i nenes participants faran un dibuix sobre paper o fusta amb materials secs com llapis o ceres, ensenyant-los a descobrir una mirada diferent de l’Estany.


 *   *   *

ACTIVITATS 2015

"LA MIRADA DE L'ARTISTA" a càrrec de Gonzalo Tabuenca. Visita guiada organitzada per l'Ajuntament de Banyoles, Oficina de Turisme de l'Estany.  Dates de l'activitat: 14 juny - 2 d'agost - 6 setembre - 18 octubre i 8 novembre 2015.
Taller que permet descobrir des d'una vessant teòrica i pràctica  la visió personal de l'artista Gonzalo Tabuenca en relació a l'estany de Banyoles i el seu entorn. Com observar aquest entorn des del punt de vista artístic i quins són els diferents passos per a l'elaboració d'un quadre.

1er taller a l'estany de Banyoles del dia 14 de juny 

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
MUSEU DARDER de Banyoles. Durant l'exposició "Tabuenca, quinze anys arran d'estany" on es presenta un itinerari geogràfic i emocional que commemora els quinze anys de l'arribada de Gonzalo Tabuenca al Pla de l'Estany, es realitzaran tallers per a escoles.

Amb el suport de la Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura.
*   *   *
 
2014
 
L'ESTUDI GONZALO TABUENCA cedeix el seu espai de Porqueres per fer cursos, xarrades i tallers.

Aquest mes de juny vam començar a aprendre a ...
REEDUCAR  els hàbits alimentaris per obtenir una salut i equilibri desitjats. Aquest és l'objectiu del projecte "Vitamsana" on l'Albert Sánchez, químic especialitzat en dietètica i nutrició, ens proposa assistir a un taller de cuina natural.


WEB VITAMSANA


ARTICLE DIARI DE GIRONA: