Solatges: traç i memòria 2023 Gonzalo Tabuenca

 


L’artista Gonzalo Tabuenca tanca aquest cap de setmana l’exposició que des de fa un mes es pot visitar al castell de Palol de Revardit.

Quan fa deu anys que el castell va reobrir amb un espai dedicat a l’art i les exposicions, Tabuenca tornava a l’equipament amb noves propostes. Precisament una exposició seva va ser la que va inaugurar la sala d’exposicions i ara ha tornat, una dècada després, amb “Solatges: traç i memòria”.

Si en la primera exposició Tabuenca havia portat una col·lecció de dibuixos en blanc i negre sobre Palol de Revardit, ara porta un conjunt de quadres, també amb poc color però molt diferent a la primera proposta. L’artista ha creat els quadres pensant expressament per la sala del Castell, de manera que el color i format s’integren amb harmonia amb l’espai. Amb diferents materials, Gonzalo Tabuenca ha creat diferents collage amb materials diversos.

L’exposició ‘Solatges: traç i memòria’ es va inaugurar durant la Festa Major de Palol de Revardit i es podrà visitar fins aquest proper diumenge, 29 d’octubre 2023.